Najnovšie recenzie zo sekcie Sporáky na tuhé palivo
lebo je slovensky výrobok
som veľmi spokojna
používa sa veľmi jednoducho a som spokojná
odporúčam
je veľmi dobrý šporák
som spokojna
som veľmi spokojná
je vhodný na vyhrievanie,pečenie,varenie, je bombastický výrobok
je malý sporák, s veľmi dobrou výhrevnosťou, výhodný na varenie,pečenie,vyhrievanie
veľmi dobre vyhrieva,perfektne sa dá piecť ,a ľahko sa čistí
- je smaltovaný a dobre sa dá čistiť,veľmi dobre vyhrieva a na pečenie je výborná
na pečenie je výborná , veľmi dobre vyhrieva, a ľahko sa čistí
- Vynikajúci, zatiaľ žiadne nevýhody. Obchod ABC- krby, pece odporúčam. Sú seriózny a jednajú na rovinu.
Vynikajúci produkt, zatiaľ žiadne proti.
- super prevedenie , funkčnosť a cena
odporučam
- RYCHLA VYHREVNOST.,NEVYPADAVA POPOL NAKOLKO ROST JE V PRIEHLBINE.,POLENO DREVA VYDRZALO HORIET 70 MINUT.DOBRA CENA
OK
- vyhovujú mi rozmery sporáku a prevedenie ( ľavý zadný )
vyhovujú mi rozmery sporáku a prevedenie ( ľavý zadný )
vymazanie vnútorného priestoru by malo byť podľa môjho názoru kvalitnejšie , po celej ploche a všetky spoje šamotovej tehly a plechov sporáka, tehličky sa pohybujú. Na platni sú z vnútornej strane lajdácky privarané plechové pásnice , celá platňa je neočistená od rozpraskov , čo nesvedčí o zodpovednej práci zhotoviteľa.
Výška by mala byť min. 800 mm, resp. v ponuke by mali byť prídavné nohy.
Odporúčam pri tovare ponúkať dymovody s kolenami vo farebnom prevedení (biela, hnedá,čierna )
Zatiaľ ho nemám nainštalovaný ( nemám hnedé kolená )
Tovar mám objednaný a budú dodané o 2 týždne.
- jedine cena
- velka spotreba paliva a slaba vihrevnost
ludia nenechajte sa oklamat je to smejd a tie kilowaty nesedia moze mat tak 5 max 5,5kw
- velmy slaba vihrevnost a spalite vela
je to smejd
- zatiaľ plna spokojnosť odporučam.
Sporak vzhladovo aj výkonovo perfektný. Tento produkt som si vybral na zaklade 30.ročnej skusenosti zo sporakom rovnakej značky.Dufam len,že po viac ročnom každodennom použivaní bude plná spokojnosť
Koper Maestro 13,5 KW s možnosťou varenia
Anonym
Pridané: 10. februára 2015
(naposledy upravené 10. februára 2015)
- mozem vediet preco su skryte recenzie?
mozem vediet preco su skryte recenzie?
- Pekný dizajn a prevedenie.
- Cena - kvalita
Sporák naplnil moje očakávania.Odporučam.
Zobrazujem 161 - 180 zo 217 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11 Ďalšie »