Najnovšie recenzie zo sekcie Sporáky na tuhé palivo
- asi ziadne
- dym ide vsade sporak nema tah samotove tehlicky sa hned rozpadnu...Rost som menil hned dva krat ked este bol sporak v zaruke a ochranny plech sa posobenim tepla poohybal a popol sa sype vsade pod pec cize ta ked pecie tak hreje len z jednej strany....rucka na dvierkach sa rozpadla a kym zacne kurit tak aj zmrznem
je to polsky srot mali by zakazat toto dovazat na Slovensko!!!!!
- dobra cena
- nemam nič
Dobra cena
- Účinnosť
- Celkový vzhľad
- Primárny prívod vzduchu slabo tesní
Za ponúkanú cenu je táto pec vynikajúcou voľbou. Tepelná účinnosť je naozaj vysoká. Jednopodlažný dom bez problémov vykúri. Jediná záporná vec, čo môžem k nej napísať je, že kruhový otvor na prívod primárneho vzduchu aj pri zatvorení tesní slabšie, čo spôsobuje vyššiu spotrebu dreva, čo som ale ale čiastočne vyriešil s komínovou klapkou.
Napriek tomuto malému nedostatku túto pec určite odporúčam :).
- vonkajší vzhľad
- Tenké bočné plechy, ktoré pri zakúrení a chladnutí vydávajú búchajúci zvuk. Vnútorná šamotová výpln nie je dokladná, je potrebné upraviť. Plech pod rúrou je takmer nemožn é vybrať.
Neodporúčam kupovať !!!!
Sporák Lenka biela sme si vybrali po dizajnovej stránke, po používaní nachádzame chyby na ktoré upozornujeme výrobcu. Ručky ktorými sa otváraju dvierka pri kurení ich nie je možné chytať holými rukami, pretože sa zároven zohrievaju od ohna. Dalším problémom je horná malá platna, čiže koliesko, ktoré pekne nedolieha a pri kurení sa vidí ohen. Veríme, že výrobca sa bude zaoberať týmito nedostatkami.
- dobrá cena
tento produkt som si vybral preto že je to krásny šporák
- Sú úsporné a dá sa dobre regulovať spalovanie dreva. Samočistenie skla dobre funguje, až som bol prekvapený.
- Nevýhodu majú asi len jednu a to je dĺžka polien, ale mne to nevadí lebo ich budem píliť už na kratšie.
Pôvodne som chcel kúpiť kachle LAVA ale tie boli dosť drahé. Nebanujem že som kúpil PROMETEJ sú naozaj dobré. Dá sa dobre aj na nich variť lebo sa dá plynule regulovať teplota, čiže nevarcuje v hrnci kým to sám nechcem.
- Páčil sa mi vzhľad a rozmery. Vykurovacia schopnosť je výborná.
- Pri kúrení otvoria dvierka iba kulturisti a spodnú zásuvku na drevo taktiež. Pri pečeni v rúre potrebujete šrobovák a tiež veľa sily.
Nie je všetko zlato čo sa blyští. Nehovoriac o nekonečnom čakani pri vybavovaní reklamácie.
- Jednoduchosť a pekný vzhľad
- čistý dizajn
- dobrá výhrevnosť
- Nedoriešený prívod primárneho vzduchu. Otočná ružica prívodu je rozdelená na 3 segmenty, ktoré pri zavretí dobre netesnia a cez miniatúrnu štrbinu stále prúdi vzduch, čím sa zvyšuje spotreba paliva.
Produkt sa parametrami vyrovná o triedu drahším výrobkom.
Za zaplatenú cenu je nadpriemerná kvalita.
Odporúčam každému zákazníkovi prezrieť rôzne stránky predajcov aj samotných výrobcov. Získate maximum informácií a až potom sa rozhodnite pre značku a výrobcu.
- kvalitne spracovaný sporák, použité spoľahlivé materiály (liatina a smalt), veľké a pohodlné ohnisko, priestranná rúra na pečenie, pomerne veľká výhrevnosť pri spotrebovaní malého mnnožstva dreva
- nedodaný diel - držiak madla (galérie) sporáka - avšak dúfam, že po reklamácií prostredníctvom Hej.sk mi bude diel dodaný, nakoľko sa jedná o chybu výrobcu.
- používaním tohto produktu sú v domácnosti ušetrené iné energie
- v trúbe nie je rošt!
- obsahuje len 1 malý,plytký pekáčik!
je to multifunkčný a estetický výrobok, kvalitne vykúri priestor
s malou spotrebou dreva
Sporák na tuhá paliva Tim Sistem Alma Mons ľavá červená
Pridané: 24. novembra 2012
(naposledy upravené 24. novembra 2012)
Zakúpený v Dunaj.sk
- Dizajn a vzhlad
- poskodenie tovaru
Okrem pekne vzhladu,nebol doruceny zarucny list ,navod, ani uvedenie vyrobcu
super super
v jednoduchosti je krasa
- má výbornú výhrevnosť, je šikovný, skladný, oplatí sa a vyzerá super, dokonca nám ho aj závideli.
- páčil sa nám, cenovo dostupný, nezaberie miesto
- zatváranie horných dvierok je nepraktické, ale čo nám najviac vadí je fakt, že rúčka na zatváranie dvierok nie je odolná voči teplu. Musíme zatvárať rukavicou.
- Dvierka na rúru neostávajú pootvorené podľa potreby, silná pružina, ale poradili sme si.
produkt nás oslovil cenou, vyzážou a parametrami, ktoré nám vyhovovali, čo sa ja ukázalo.
odporúčam každému
výrobca by mal pouvažovať o zmene systému zatvárania a odizolovať vrchnú rúčku voči teplu
- dobry
dobry neda sa mi ta posledna hviezdicka dokoncit ale myslim 100 percent
Neviem sa bližšie vyjadriť, lebo to bol darček pre tetku.
Zobrazujem 201 - 217 zo 217 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 9 10 [ 11 ]