Najnovšie recenzie zo sekcie Sporáky na tuhé palivo
Zatiaľ hodnotím len vzhľad produktu.
Kvalita za dobru cenu.
- Vyrobok splnil naše ocakavania,spokojnost
THORMA SKAL II čierny
Registrovaný používateľ
Pridané: 5. apríla 2021
(naposledy upravené 19. apríla 2021)
- malé
- dobre v nich horí drevo-minimum popola
- horúca rúčka
- maličké/majú 67cm/ musel som zohnat podstavec
- vývod 150 mm
- výhrevnost udávajú až 10,5kw, ale ked dostanete papiere od výrobcu ten udáva 7kw
bol som prekvapený na malé kachle -67cm-dobrá výhrevnosť
- Milý tradičný vzhľad, dobrý výkon, kvalitný vyšamotovaný šporáčik.
Odporúčam, len tým, ktorí si ho vedia dorobiť!!!
Inak dobrý. Veľa výrobných nedokonalostí:
Nevyplnené medzery medzi šamotom -do otvoru vložíte palec!
Smaltovaná plechová priechodka dymovodu! Koľko vydrží? Áno možno v záruke Vám to vymenia ale čo potom? Váhu dymovodu držia skrutky nie platňa v prípade vrchného odvodu spalín!
Úplné protirečenia v návode na obsluhu. atď
- Veľký otvor dvierok aj ohnisko
Sporák je výborný, len šamot vo vnútri je trochu ľajdácky pozatieraný.
- super
- Kvalitné a pekne
- Masivny, nieje to nejaky obycajny plechac.
- Decentny dizajn, ktory sa hodi ako do starych tak aj do novsich kuchyn
- Slovensky vyrobok a dostupne nahradne diely
- Dokumentacia a fotky na stranke vyrobcu by mohli byt lepsie kvoli priprave na instalaciu a aj aby clovek mal lepsiu predstavu o danom vyrobku, lebo v obchode ho len tazko najdete aby ste si ho vedeli pozriet pred kupou.
- Ja som nastastie nakoniec narazil na obchod kde mali lacnejsiu verziu, ktora ma s tymto rovnake rozmery a prvky.
Asi najlepsie, co sa dalo zohnat este za rozumnu cenu. Oproti lacnejsim citelne tazsi a konstrukcne lepsi.
Spokojnost s kupou. Pouzivany uz par rokov(asi 5 rokov). Dufam, ze bude sluzit rovnako dlho ako jeho predchodca(tiez Fiko).
Beznu kuchynu(cca5x5x2,7m) bez problemov vykuri(musime davat pozor aby sme neprekurovali), kludne by vykuril aj ovela vecsiu. Rura na pecenia tiez plne funkcna a pravidelne pouzivana. Piekli sme v nej uz kadeco.
Vytknut mozem len drobnosti ako silna privieracia sila na dvierkach na rure. Spodny vozik by mohol byt trochu tuhsi. Lepsie odizolovat klucku na dvierkach od ohniska
Za tie roky praskli samotove tehly vnutri ohniska ale chyba mohla byt aj na nasej strane sposobom kurenia. Nastastie sa daju kupit nahradne.
- Chcem si zakúpiť tento sporák
- Koper bieli nevjem deho kúpiť
- Prosím pomôžte mi ho pohľadať
- Alebo poradiť
- Neviem
- Neviem.
17 rokov sme mali taky istý ktorý sme teraz vymenili za tento nový
Do truby sa zmesti všetko
- možnosť varenia na platni, úsporný, kompaktný s dobrým prívodom vzduchu...
rošt je presne taký aký sme potrebovali
- Super
- Veľmi spokojná
Veľmi praktický a úsporný sporák.
- Vyhrevnost
- Sekundarny vzduch
- Velky popolnik
- Efektivita vykurovania
- Dostatocne velka platna
Sporak sme brali na chatu, k plnemu vykonu sa asi nikdy nedostaneme pretoze uz na polovici hreje az dost. Dobre spracovany navod, sekundarny vzduch pekne spaluje, dvierka sa vdaka vzduchovemu oplachu skla prilis nespinia. Zatial len pozitiva. Cena zodpoveda kvalite spracovania. Urcite by som odporucala dokupit aj bocny panel ak ju chcete postavit napr ku kuchynskej linke.
- Perfektne kúri
Zobrazujem 41 - 60 zo 217 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...11 Ďalšie »